Klaus Iohannis Vaccinare : Klaus Iohannis Focus Dw 27 07 2021 / Este cea mai sigură cale pentru încetinirea pandemiei șeful statului spune că românia trebuie să fie pregătită pentru următorul val al pandemiei, subliniind că cea mai sigură cale pentru a încetini răspândirea bolii este vaccinarea.

Klaus Iohannis Vaccinare : Klaus Iohannis Focus Dw 27 07 2021 / Este cea mai sigură cale pentru încetinirea pandemiei șeful statului spune că românia trebuie să fie pregătită pentru următorul val al pandemiei, subliniind că cea mai sigură cale pentru a încetini răspândirea bolii este vaccinarea.. Klaus iohannis, despre obligativitatea vaccinării. Presedintele klaus iohannis a sustinut, la reuniunea extraordinara a consiliului european, necesitatea unei abordari unitare in legatura cu certificatele de vaccinare si ca acestea ar trebui utilizate pentru scopuri medicale. Klaus iohannis a mai pus accent pe faptul că campania de vaccinare în mediul rural nu merge la fel de bine ca în mediul urban și că trebuie găsite soluții pentru ca oamenii să vină în număr mai mare la vaccinare, inclusiv ca autoritățile locale „să meargă din poartă în poartă. „ vaccinarea se impune, adică este de dorit, este importantă, este necesară. El a indemnat romanii sa nu ezite sa se vaccineze.

Klaus iohannis, apel la vaccinare: „noi, practic, am oprit pandemia, a spus președintele. Presedintele klaus iohannis a declarat, joi, 24 iunie, la bruxelles, ca in romania campania de vaccinare a fost un succes. La sfarsitul vizitei a transmis ca din aceasta saptamana toate centrele de vaccinare o sa fie deschise pentru oricine vrea sa se vaccineze, fara sa fie nevoie de inscriere pe platforma. Reacția de la reuniunea consiliului european.

Vaccinare Anti Covid Va Fi Obligatorie In Romania Klaus Iohannis A Anunțat Chiar Acum Capital
Vaccinare Anti Covid Va Fi Obligatorie In Romania Klaus Iohannis A Anunțat Chiar Acum Capital from images.capital.ro
Președintele klaus iohannis a participat miercuri la inaugurarea primului centru mobil de vaccinare din județul ilfov, în comuna afumați. Președintele klaus iohannis a spus că, în românia, în acest moment, nu ar trebui să fie impuse noi restricții. Avem pe de altă parte, legat de pandemie şi vaccinare, tema solidarităţii cu state terţe. Presidency.ro și președintele klaus iohannis se numără printre. Este cea mai sigură cale pentru încetinirea pandemiei șeful statului spune că românia trebuie să fie pregătită pentru următorul val al pandemiei, subliniind că cea mai sigură cale pentru a încetini răspândirea bolii este vaccinarea. Klaus iohannis, presedintele romaniei, a mers in vizita la centrul de vaccinare de la spitalul militar de urgenta ''dr. El a făcut apel către români să se vaccineze ca să nu ajungă la spital. 9 iulie 2021 (r.c.) actualitate 40.

Klaus iohannis a vorbit in consiliul european despre certificatele de vaccinare.

El a mai adăugat că le recomandă totuși românilor să se vaccineze cât … Presidency.ro și președintele klaus iohannis se numără printre. El a făcut un nou apel către români să se imunizeze în condițiile în care „se vede că vine valul 4. „vaccinarea se impune, adică este de dorit, este importantă, este necesară. Klaus iohannis, apel la vaccinare: El a făcut apel către români să se vaccineze ca să nu ajungă la spital. Este cea mai sigură cale pentru încetinirea pandemiei șeful statului spune că românia trebuie să fie pregătită pentru următorul val al pandemiei, subliniind că cea mai sigură cale pentru a încetini răspândirea bolii este vaccinarea. Alexandru gafencu'' constanta, joi, 6 mai. Președintele klaus iohannis a participat miercuri la inaugurarea primului centru mobil de vaccinare din județul ilfov, în comuna afumați. Klaus iohannis, despre pașaportul de vaccinare în ue: Presedintele klaus iohannis a declarat, joi, 24 iunie, la bruxelles, ca in romania campania de vaccinare a fost un succes. Președintele klaus iohannis consideră că românia a înregistrat un succes prin campania de vaccinare, iar efectele acestui succes se văd în numărul mic de noi cazuri, dar și prin scăderea dorinței de vaccinare, potrivit unei declarații susținute la bruxelles, unde participă la summitul partidului popular european. Presedintele a atras atentia ca riscul pentru cei nevaccinati de a face o forma severa a bolii ramane unul ridicat. Klaus iohannis, presedintele romaniei, a mers in vizita la centrul de vaccinare de la spitalul militar de urgenta ''dr.

Joi, 24 iunie 2021, 13:50 „noi, practic, am oprit pandemia, a spus președintele. La sfarsitul vizitei a transmis ca din aceasta saptamana toate centrele de vaccinare o sa fie deschise pentru oricine vrea sa se vaccineze, fara sa fie nevoie de inscriere pe platforma. Klaus iohannis, apel la vaccinare: El a făcut un nou apel către români să se imunizeze în condițiile în care se vede că vine valul 4.

Klaus Iohannis Facebook
Klaus Iohannis Facebook from lookaside.fbsbx.com
„noi, practic, am oprit pandemia, a spus președintele. El a indemnat romanii sa nu ezite sa se vaccineze. Stim din istoria pandemiilor ca ele se produc. Președintele a subliniat că doar prin vaccinare putem să scăpăm de pandemie. Presedintele klaus iohannis a declarat, joi, 24 iunie, la bruxelles, ca in romania campania de vaccinare a fost un succes. Avem pe de altă parte, legat de pandemie şi vaccinare, tema solidarităţii cu state terţe. Imunizarea populației prin vaccinare rămâne singurul instrument viabil de a opri pandemia. Reacția de la reuniunea consiliului european.

Presidency.ro klaus iohannis vaccinat2 presidency klaus iohannis vaccinat3 presidency și președintele klaus iohannis se numără printre persoanele care au fost vaccinate vineri, 15 ianuarie 2021, când a început etapa a doua a campaniei de vaccinare din românia foto:

Noi am donat deja 300.000 de doze de vaccin moldovei, dar sigur că şi alţii trebuie să facă lucruri similare pentru a ne asigura că avem o distribuire echitabilă a vaccinurilor, a explicat klaus iohannis. Presedintele romaniei, klaus iohannis, viziteaza miercuri, 21 aprilie, la ora 12.00, centrul mobil de vaccinare de la afumati, judetul ilfov. „sincer, nu cred că măsurile restrictive trebuie impuse acum, dar vaccinarea da. Este cea mai sigură cale pentru încetinirea pandemiei șeful statului spune că românia trebuie să fie pregătită pentru următorul val al pandemiei, subliniind că cea mai sigură cale pentru a încetini răspândirea bolii este vaccinarea. Klaus iohannis, despre vaccinul anticoronavirus: Presedintele klaus iohannis a sustinut, la reuniunea extraordinara a consiliului european, necesitatea unei abordari unitare in legatura cu certificatele de vaccinare si ca acestea ar trebui utilizate pentru scopuri medicale. Este vorba despre arad, bacau, constanta, ilfov, maramures, mehedinti si sibiu. Klaus iohannis a vorbit in consiliul european despre certificatele de vaccinare. Klaus iohannis a mai pus accent pe faptul că campania de vaccinare în mediul rural nu merge la fel de bine ca în mediul urban și că trebuie găsite soluții pentru ca oamenii să vină în număr mai mare la vaccinare, inclusiv ca autoritățile locale „să meargă din poartă în poartă. El a indemnat romanii sa nu ezite sa se vaccineze. „noi, practic, am oprit pandemia, a spus președintele. Presedintele klaus iohannis a declarat, joi, 24 iunie, la bruxelles, ca in romania campania de vaccinare a fost un succes. „ar trebui utilizat pentru scopuri medicale dată publicare:

„noi, practic, am oprit pandemia, a spus președintele. Recomandarile facute de seful statului roman. Este însă, de părere, că populația ar trebui să se vaccineze astfel încât valul patru să poată fi evitat. Este vorba despre arad, bacau, constanta, ilfov, maramures, mehedinti si sibiu. April 7 at 3:34 am ·.

Klaus Iohannis S A Vaccinat Impotriva Covid 19 Digi24
Klaus Iohannis S A Vaccinat Impotriva Covid 19 Digi24 from s.iw.ro
„ vaccinarea se impune, adică este de dorit, este importantă, este necesară. Noi am donat deja 300.000 de doze de vaccin moldovei, dar sigur că şi alţii trebuie să facă lucruri similare pentru a ne asigura că avem o distribuire echitabilă a vaccinurilor, a explicat klaus iohannis. Klaus iohannis, presedintele romaniei, a mers in vizita la centrul de vaccinare de la spitalul militar de urgenta ''dr. Presedintele klaus iohannis a sustinut, la reuniunea extraordinara a consiliului european, necesitatea unei abordari unitare in legatura cu certificatele de vaccinare si ca acestea ar trebui utilizate pentru scopuri medicale. El a indemnat romanii sa nu ezite sa se vaccineze. Alexandru gafencu'' constanta, joi, 6 mai. Nu, eu nu sunt adeptul vaccinării. Presidency.ro și președintele klaus iohannis se numără printre.

Presidency.ro klaus iohannis vaccinat2 presidency klaus iohannis vaccinat3 presidency și președintele klaus iohannis se numără printre persoanele care au fost vaccinate vineri, 15 ianuarie 2021, când a început etapa a doua a campaniei de vaccinare din românia foto:

El a făcut apel către români să se vaccineze ca să nu ajungă la spital. Presidency.ro și președintele klaus iohannis se numără printre. April 7 at 3:34 am ·. Presedintele klaus iohannis a declarat, joi, 24 iunie, la bruxelles, ca in romania campania de vaccinare a fost un succes. Presedintele klaus iohannis a sustinut, la reuniunea extraordinara a consiliului european, necesitatea unei abordari unitare in legatura cu certificatele de vaccinare si ca acestea ar trebui utilizate pentru scopuri medicale. Klaus iohannis, apel la vaccinare: Joi, 24 iunie 2021, 13:50 El a mai adăugat că le recomandă totuși românilor să se vaccineze cât … Klaus iohannis a vizitat, joi, centrul de vaccinare de la spitalul militar din constanța, despre care a spus că este organizat impecabil, cu toate că este în condiții de container, deci centru improvizat. Klaus iohannis a ținut să facă precizări legate de vaccinare, chit că se află la sofia, la summitul inițiativei celor trei mări. „noi, practic, am oprit pandemia, a spus președintele. Klaus iohannis a precizat că pandemia cu care ne confruntăm de atâta timp face în … Nu, eu nu sunt adeptul vaccinării.

„noi, practic, am oprit pandemia, a spus președintele klaus iohannis. Klaus iohannis a vorbit in consiliul european despre certificatele de vaccinare.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama